ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικά

Άγγελος Μποζίκης: Δηλώνει παρών και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με την παράταξη 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴

Στην ομάδα της 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮𝚺 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 συντάσσεται ο Άγγελος Μποζίκης, γέννημα – θρέμμα των Αγίων Θεοδώρων, που οραματίζεται το καλύτερο δυνατό για τον τόπο του. Ενεργός στα κοινά εδώ και χρόνια ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες και τις αδυναμίες της περιοχής.

Ο Άγγελος Μποζίκης ζει και εργάζεται Αγ. Θεοδώρους. Έχει δύο παιδιά.

Από το 1995 έως το 2014, διατηρούσε επιχείρηση δομικών υλικών ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Τη διετία 2013 – 2014 διετέλεσε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, στηρίζοντας την τοπική αγορά, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της πόλης του. Επίσης, έχει διατελέσει κάτ’ εξακολούθηση μέλος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων των Αγίων Θεοδώρων.

Από το 2014 έως και σήμερα, εκλέγεται Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, απολαμβάνοντας τη στήριξη των συνδημοτών του. Από το 2019 έως και σήμερα, κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου στο Συμβούλιο Δ.Κ. Αγίων Θεοδώρων, δηλώνοντας παρών και στηρίζοντας όλα τα θέματα της τοπικής κοινωνίας.

Με όραμα την ανάπτυξη και την πρόοδο, δηλώνει παρών και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με την παράταξη 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴. Όπως δηλώνει ο ίδιος: “Με συστηματική δουλειά, καταφέραμε πολλά. Ο τόπος μας αλλάζει. Έχουμε πρόγραμμα και στόχους, θέληση και εμπειρία για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και τους συνδημότες μας”.

Καλή επιτυχία Άγγελε!

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button