ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελική Νικολούλη: Μήνυμα για βόμβα στον αέρα της εκπομπής – «Δεν κωλώνουμε, συνεχίζουμε»

Εκτός από την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο που γίνεται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα και εξέταζε την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη.

«Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας και πρόσθεσε «δεν κωλώνουμε με μία βόμβα»

Η δημοσιογράφος, η οποία συνέχισε κανονικά την εκπομπή αναρωτήθηκε ποιοι δεν θέλουν να βγει στον αέρα η εκπομπή και τι φοβούνται.

Εκτός από την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Λίγο μετά το μήνυμα για ύπαρξη βόμβας, ήρθε ένα νέο μήνυμα το οποίο έκανε την Αγγελική Νικολούλη έξαλλη.

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που εξαγρίωσε τη δημοσιογράφο, η οποία δεν άφησε την απειλή αναπάντητη.

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε να βρούμε το αίμα του και να προχωρήσει η υπόθεση.

Και μας απειλείτε εσείς, και εσείς είστε και πίσω από τη βόμβα, που ο εγκέφαλος είναι στην φυλακή και οι υπόλοιποι είστε έξω και διασκεδάζετε.

Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα.

‘Οσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού», είπε η δημοσιογράφος αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τους εμπλεκόμενους στην τραγική υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Εμφανώς ταραγμένη, η Αγγελική Νικολούλη απάντησε πως για το «Τούνελ» δεν τελειώνει κάτι μέχρι το οριστικό κλείσιμο της υπόθεσης, και απολογήθηκε στους τηλεθεατές για την ένταση που είχε.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button