ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΚ: Έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του οπαδού που έριξε τη φωτοβολίδα και αποβλήθηκε δια βίου

Η ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της, δημοσιοποίησε την φωτογραφία του οπαδού που έριξε την φωτοβολίδα στη φιέστα

Όπως είναι γνωστό από την Τετάρτη, η ΑΕΚ εντόπισε τον οπαδό που έριξε τη φωτοβολίδα στη φιέστα και του απαγόρευσε να εισέλθει ξανά στην OPAP Arena.

Η Ένωση σε ανακοίνωσή της δημοσιοποίησε παραμορφωμένη τη φωτογραφία του δράστη από το σύστημα καμερών του γηπέδου και τόνισε πως κανείς στο μέλλον δεν πρέπει να επιχειρήσει να τον μιμηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Το θέμα με την ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο θεωρείται πάντα από την ΠΑΕ ΑΕΚ ως ζήτημα ακραίας σοβαρότητας.

Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο πως όπως ο υπαίτιος γι΄ αυτό έχει ήδη επισημανθεί και είναι πλέον θέμα της αστυνομίας οι από δω και πέρα εξελίξεις πέρα από την ισόβια απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο μας, το ίδιο θα συμβαίνει και με οποιονδήποτε άλλο στο μέλλον υποπέσει σε ανάλογο σοβαρό παράπτωμα. Είναι αδύνατον να μη βρεθεί ο όποιος υπεύθυνος για τέτοιες ενέργειες.


Για να μη μείνει καμιά αμφιβολία πως είναι αδύνατο οποιοσδήποτε συνδέεται με ανάλογη επικίνδυνα παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδο μας, να μένει στην σκιά, παραθέτουμε σήμερα την (παραμορφωμένη από μας, η καθαρή φυσικά βρίσκεται στα χέρια των Αρχών) φωτογραφία του δράστη. Από το σύστημα των καμερών ασφαλείας, κατά την είσοδο του στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή.

Ευχόμαστε κανείς στο μέλλον να μην επιχειρήσει να τον μιμηθεί. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο (παρόλα τα μέτρα ασφαλείας που δεδομένα την νέα σεζόν θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο), όπως κατανοούν όλοι και σήμερα το μόνο που δεν θα καταφέρει ο παραβάτης, θα είναι να μείνει άγνωστος.

Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε: Καμιά ανοχή σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές και στην έλλειψη σεβασμού στους φιλάθλους της ομάδας μας και στην ασφάλεια τους».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button