ΕΛΛΑΔΑ

Αχτσιόγλου: Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη – Βίντεο

«Η απογοήτευση έχει πάει στην άκρη και πια υπάρχει κοινή αγωνία»

Η Έφη Αχτσιόγλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι κατεβαίνει υποψήφια, επειδή μεταξύ άλλων θεωρεί ότι αν εκλεγεί αρχηγός θα μπορέσει να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εθνικές κάλπες.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, δήλωσε πως «φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη, αλλιώς δεν θα κατέβαινα υποψήφια».

Επίσης, απαντώντας σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη, ανέφερε ότι «πρόκειται για μια ανοιχτή διαδικασία – αυτό λέει το καταστατικό μας και αυτό έχουμε αποφασίσει – και όταν λέμε “ανοιχτή” το εννοούμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ένας άνθρωπος, ο οποίος φέρει τα χαρακτηριστικά του και την πρότασή του – την πολιτική και τη λειτουργική – να κατέλθει και να τη θέσει στην κρίση των μελών, των φίλων και των ανθρώπων που θα έρθουν να εγγραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσουν».

Ακόμη, υπογράμμισε ότι εφόσον αυτή εκλεγεί «όλα τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κρίσιμο όμως είναι, κάθε μέρα να πείθουμε και έναν περισσότερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα κυβερνητικό. Αυτό σημαίνει ότι διεκδικούμε τη μέγιστη δυνατή πολιτική επιρροή στην κοινωνία».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «στις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που κάνουμε σε πόλεις όλη της χώρας, έρχονται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ με ειλικρινή αγωνία για το αν θα υπάρξει μία προοδευτική διέξοδος στην κοινωνία, με μία κυβερνητική πρόταση που θα εμπνεύσει ξανά τους πολίτες. Η απογοήτευση έχει πάει στην άκρη και πια υπάρχει κοινή αγωνία. Αυτό σημαίνει υγιή αντανακλαστικά για να προχωρήσουμε μπροστά».

πηγή: newsbeast.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button