ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΑΘΛΗΤΙΚΑΣύλλογοι

Α.Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ – Διδάσκει ήθος τη νεολαία μας

Άλλη μία πετυχημένη χρονιά κατέγραψε ο αγαπημένος σύλλογος volley της πόλης μας Α.Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ

Άκρως πετυχημένη ήταν η φετινή χρονιά για τα τμήματα υποδομών κοριτσιών του αγαπημένου συλλόγου βόλλεϊ της πόλης μας Α.Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ. Παρ’ ότι η σεζόν διακόπηκε πρόωρα λόγω Κορωνοϊού, τα αγωνιστικά τμήματα κατάφεραν να ανταποκριθούν αξιοπρεπώς στις δυσκολίες της κατηγορίας, υπό τις οδηγίες του προπονητή ορόσημο για το άθλημα Γ. Σαλονίτη και του γυμναστή ενδυνάμωσης κ. Μ. Δέδε.

Το δραστήριο Δ.Σ του συλλόγου, αποτελείται από γονείς, ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό και πρεσβεύουν τα ιδεώδη του. Πέρα από την αθλητική εκγύμναση των νέων παιδιών, δίνουν μεγάλη σημασία και στην ηθική διαπαιδαγώγηση τους, καταφέρνοντας να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα υποδομής σαν μία μεγάλη οικογένεια.

Μέχρι στιγμής τα ενεργά τμήματα του ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ, είναι το παιδικό και το παγκορασίδων – κορασίδων.

Το μεγάλο φετινό στοίχημα, θα είναι η δημιουργία αγωνιστικού γυναικείου τμήματος, ώστε να μπορέσει να λάβει μέρος στην αντίστοιχη κατηγορία του τοπικού Κορινθίας. Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας τμημάτων αγοριών, που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλλεϊ.

Το agioitheodoroi.com θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της ομάδας και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα, για την ενημέρωση σας.

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button