ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Συνάντηση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με στελέχη της “Διώρυγα Α.Ε.”

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες, Τετάρτη 8 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο και τη διευθύνουσα σύμβουλο της Ανώνυμης Εταιρείας Διώρυγος Κορίνθου Α.Ε. Παντελή Παντελίδη και Ελένη Σακισλή αντίστοιχα.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η δυνατότητα το έργο των εκτεταμένων επισκευών που απαιτούνται στην διώρυγα, ιδιαίτερα στα πρανή, να ενταχθεί στα μεγάλα δημόσια έργα που θα χρηματοδοτηθούν.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης ζήτησε να υποδειχθεί από την ΑΕΔΙΚ στην Περιφέρεια ο τρόπος προκειμένου να αναβαθμιστεί ο χώρος γύρω από την διώρυγα και να γίνει και ασφαλής με περιφράξεις.

Πολύ σύντομα προγραμματίζεται και νέα συνάντηση, προκειμένου να υπάρξει αυτοψία στην περιοχή της διώρυγας, στον Ισθμό.

Τηλ. 2741305494
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button