ΔΙΕΘΝΗ

Ayres Sasaki: Πέθανε στα 35 του ο μουσικός – Φρικτό δυστύχημα πάνω στη σκηνή

Τραγωδία σημειώθηκε σε συναυλία, αφού ένας Βραζιλιάνος μουσικός έπεσε νεκρός έπειτα από ηλεκτροπληξία

Ο Ayres Sasaki, 35 χρόνων, εμφανιζόταν στη Σαλονόπολις στην Πάρα, σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό ιστότοπο Istoé Gente, τη Sun και τη Mirror.

Ο Ayres Sasaki πέθανε σχεδόν ακαριαία αφού αγκάλιασε έναν βρεγμένο θεατή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή του ξενοδοχείου Solar Hotel. Η επαφή από την αγκαλιά προκάλεσε το τράνταγμα ενός κοντινού καλωδίου, το οποίο προκάλεσε μοιραία ηλεκτροπληξία, σύμφωνα με τη Mirror.

Δεν είναι σαφές γιατί ο θαυμαστής ήταν βρεγμένος, αλλά η αστυνομία ερευνά το περιστατικό. Σύμφωνα με την Πολιτική Αστυνομία της Πάρα, μάρτυρες έχουν κοινές καταθέσεις και οι Αρχές έχουν ζητήσει εκθέσεις εμπειρογνωμόνων, ανέφερε η Istoé Gente, μέσω μετάφρασης.

Το Solar Hotel εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή 14 Ιουλίου, διευκρινίζοντας ότι η εγκατάσταση συνεργάζεται με τις Αρχές στην έρευνα. “Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή υποστήριξης στην οικογένειά του και στη λήψη των απαραίτητων μέτρων. Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες Αρχές για τη σωστή διαλεύκανση των γεγονότων”, αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου στο Instagram.

Οι σκέψεις μας και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Ayres Sasaki σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή“, κατέληξε η ανακοίνωση.

Η θεία του Sasaki, Rita Matos, δήλωσε στην Istoé Gente: “Επικοινωνούμε με ανθρώπους που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή για να καταλάβουμε πώς συνέβησαν όλα. Θα συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες σε μια δήλωση που θα δώσουμε στον Τύπο”.

πηγή: instyle.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button