ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΙΕΘΝΗΕΛΛΑΔΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε ομάδα της Πορτογαλίας – «Επενδύει άμεσα 20,5 εκατομμύρια ευρώ»

Στην Πορτογαλία η νέα «έδρα» του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς στη Γενική Συνέλευση της Ρίο Αβε εγκρίθηκε η είσοδος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στο μετοχικό σχήμα της ομάδας

Πιο αναλυτικά, η Αλεξαντρίνα Κρουζ, πρόεδρος στην Ρίο Αβε, παρουσίασε το πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη για την είσοδό του στο μετοχικό σχήμα της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ, αναμένεται να επενδύσει αρχικά 20,5 εκατ. ευρώ ως τον Ιούνιο του 2024, ένα ποσό που θα επιστρέψει στην αποπληρωμή βραχυπρόθεσμων χρεών και έτσι είναι εγγυημένοι και οι μισθοί της τρέχουσαν σεζόν.

Επιπλέον, μ’ αυτά τα χρήματα θα βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του γηπέδου και του γυμναστηρίου, ενώ όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας θα παραμείνουν για πάντα στην Ρίο Άβε.

Η είσοδος Μαρινάκη στην ομάδα εγκρίθηκε με 555 υπέρ, 21 κατά, ενώ 20 ήταν οι απόντες. Με τα 20,5 εκατ. ευρώ θα κατέχει το 80% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Έτσι, στο «χαρτοφυλάκιο» των ποδοσφαιρικών ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη, πέρα από τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, προστέθηκε και η Ρίο Άβε.

photo: @CabineSport / X
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button