ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΔημοτικά

Μονάντερας Χρήστος: Υποψήφιος σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές – «Όλοι μαζί με όραμα για δημιουργία»

Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και τις φωνές του τόπου μας και μετά από ώριμη σκέψη αγαπητοί συμπολίτες, φίλοι και φίλες, δηλώνω παρών για την  διεκδίκηση μιας θέσης στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας

Η ομάδα πού έχει συγκροτήσει ο Γιώργος Γκιώνης, είναι πολυσυλλεκτική και έχει ως συνδετικό  κρίκο το όραμα για ένα Δήμο Πρότυπο. Κρατάμε τις πολιτικές μας απόψεις, αλλά στην Αυτοδιοίκηση πάμε όλοι μαζί με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου ,να δημιουργηθεί  μια δημοτική αρχή που θα βασίζεται στη συνεργασία , μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα. 

Μας εμπνέουν οι αρχές της δημοκρατίας ,της λογοδοσίας ,της διαφάνειας, της αλληλεγγύης. Καλώ λοιπόν όλους εσάς τους δημότες του Δήμου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ που διαθέτετε όνειρα και ελπίζεται σε ένα καλύτερο αύριο, να ενεργοποιηθείτε και να γίνετε αρωγοί και κοινωνοί της προσπάθειας της ομάδας μας ,ώστε να αποκτήσουμε ένα Δήμο πρότυπο. Για ένα Δήμο που δίνει την προτεραιότητα στον πολίτη και στις ανάγκες του. Για ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου ώστε κανείς, όπου και να κατοικεί να μην νοιώθει ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας.

Με στόχο την κοινωνική συνοχή και στην επίλυση των προβλημάτων των αδυνάτων. Για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Για τα σχολεία μας και τα προβλήματα της εκπαίδευσης. Για την τουριστική ανάπτυξη . Ένας Δήμος για ίσα δικαιώματα και προσβασιμότητα στα άτομα με εμφανή και αφανή προβλήματα αναπηριών. Για ένα Δήμο ζωντανό για την νεολαία. Ο Δήμος πρέπει να είναι τόπος ευημερίας.

                                          Όλοι  μαζί με ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

                                                                                Με εκτίμηση 

                                                                        Μονάντερας    Χρήστος    

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button