ΕΛΛΑΔΑ

Viral γκάφα στον αέρα του Mega: Η Ράνια Τζίμα με… το τσιγάρο στο χέρι στο κεντρικό δελτίο τρέλανε τα social media (Vid)

Μία «ιδιαίτερη» στιγμή είχε η Ράνια Τζίμα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, κατά τη διάρκεια του πρώτου δελτίου της σεζόν, ύστερα από την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Στο πρώτο της κεντρικό δελτίο όταν μετά το τέλος της εισαγωγής της σε κάποιο θέμα σχετικό με την ακρίβεια το βίντεο που έπαιζε στον αέρα διακόπηκε, η κάμερα επέστρεψε στο στούντιο λίγα δευτερόλεπτα μετά και αποκάλυψε την παρουσιάστρια που μόλις είχε πάρει το τσιγάρο της στο χέρι και ετοιμαζόταν να το βάλει στο στόμα της για να καπνίσει.

Η έμπειρη παρουσιάστρια αντιλήφθηκε πολύ γρήγορα το τεχνικό λάθος καθώς παρότι ο ήχος του βίντεο ακουγόταν στον αέρα, η εικόνα έδειχνε εκείνη και όχι το βίντεο. Γρήγορα αντιδρώντας, τελικά… δεν έβαλε το τσιγάρο στο στόμα της και το κατέβασε διακριτικά συνεχίζοντας το δελτίο σα να μη συνέβη το παραμικρό.

Και ενώ θα έλεγε κανείς ότι δεν ήταν και η πιο ιδανική πρεμιέρα της σε σεζόν σε όλα αυτά τα χρόνια που παρουσιάζει δελτία ειδήσεων, η Ράνια κατάφερε να χαρίσει άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές!

Δείτε το επικό στιγμιότυπο:

πηγή: dailymedia.com.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button