ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤΑΞΙΔΙ

Άγιοι Θεόδωροι: «Η μεγάλη τουριστική επένδυση, που ανέδειξε έναν επίγειο παράδεισο»

Ένα όμορφο τουριστικό άρθρο για τους Αγίους Θεοδώρους από την συντάκτρια και δημοσιογράφο, Βασιλική Νικολάκου

Καλοκαίρι!!!

Βρίσκομαι στην Αθήνα και δεν έχω πάρει άδεια ακόμη…..Ίσως, οι ημέρες των διακοπών μου να είναι λίγες ή έρχομαι από το εξωτερικό και θέλω να περάσω όμορφα στην Ελλάδα, αλλά εκτός από τους συγγενείς που θα δω, θέλω ένα Σαββατοκύριακο για εμένα και την οικογένεια μου ή τη παρέα μου…What am i looking for?

Σας έχω τη λύση…. Για αξέχαστες στιγμές καλοκαιριού, γεμάτο δροσιά και εικόνες που θα σας καταπλήξουν!!

Οι Άγιοι Θεόδωροι-που βρίσκονται στο νομό Κορινθίας-σας περιμένουν για να καλύψουν όλες τις επιθυμητές ανάγκες σας! Το σίγουρο είναι, ότι για εσάς που βρίσκεστε στο κέντρο, η διαδρομή θα είναι ακούραστη, γιατί ο προορισμός σας απέχει 40′ από την Αθήνα και 50′ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το περιβάλλον και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, είναι εξαιρετικά φιλόξενο και οργανωμένο! Από τις λίγες φορές που ένα παραθαλάσσιο τουριστικό μέρος, σε κρατά κοντά του, με εγρήγορση στη διασκέδαση, στην εξερεύνηση του τόπου και βέβαια, η μαγική εικόνα του Σαρωνικού με τα γάργαρα  και καθαρά νερά της (Γαλάζια σημαία), θα είναι αυτή που θα αποζημιώσει την επιλογή σας!!!

Είστε έτοιμοι, για μια σύντομη επισκόπηση της περιοχής;

Τα ”Πευκάκια”είναι η παραλία που θα λατρέψετε, γιατί παρέχει παχιά δροσιά, λόγω του πυκνού ανεκτίμητου πευκοδάσους, αλλά και το οξυγόνο που θα απελευθερώσει το μυαλό και το σώμα σας, από τις τοξίνες της καθημερινότητας! Η πρώτη εντύπωση… Είναι τα γαλάζια νερά, που θα τα συγκρίνετε, κάθε φορά που θα βρίσκεστε σε μια άλλη τοποθεσία….

Ο κεντρικός δρόμος είναι γεμάτος από αντικριστά μαγαζιά, σε ετοιμότητα για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας! Όλα είναι κοντά. Παραδοσιακά καφενεδάκια, cafe, pizza, ψητοπώλεία (Greek souvlaki), restaurants-bar, club,ταβέρνες, souper-market,εμπορικά καταστήματα, θερινός κινηματογράφος κ.α

Για τους πιο ρομαντικούς, συνιστώ μια βόλτα με την άμαξα στο κέντρο της πόλης, αλλά και τη διαδρομή προς το Λουτράκι. Οι εικόνες και συνάμα η εξερεύνηση του τόπου, θα σας ”μαγέψουν”, φτιάχνοντας γλυκιές αναμνήσεις!

Το απόγευμα, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα του Σαρωνικού με ένα περίπατο στον παραλιακό πεζόδρομο, θα σας χαλαρώσει! Πόσο άλλωστε….Αν θελήσετε να απολαύσετε ένα δροσιστικό cocktail drink σε ένα από τα cafe-bar. Στη συνέχεια, για αυτούς που λατρεύουν το καλό παραδοσιακό\ευρωπαϊκό φαγητό, σας περιμένουν τα γραφικά ταβερνάκια (δίπλα στο κύμα), αλλά και τα restaurants για πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις. Όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση…. Δε θα μπορούσε να λείπουν τα beach bar, που σας περιμένουν να ξεφαντώσετε σε ρυθμούς διασκέδασης!

Βέβαια, δεν θα μπορούσα να παραλείψω το νέο στολίδι των Αγίων Θεοδώρων, τη μεγάλη τουριστική επένδυση των Ισραηλινών και αναφέρομαι στο Isla Brown Hotel *****. Ήρθε, για να αλλάξει τη τουριστική ”ταυτότητα” της περιοχής, σε ένα από τους πλέον ανταγωνιστικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα! Η βραβευμένη αρχιτεκτονική του εντυπωσιάζει! Δεν είναι τυχαίο που έχει πάρει το χρυσό βραβείο, International Design Award (IDA) 2022, από τις πιο σημαντικές διακρίσεις παγκοσμίως στον χώρο της αρχιτεκτονικής, απονεμήθηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο Elastic Architects και το ξενοδοχείο Isla Brown Corinthia. Η πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει, δεσπόζει πάνω από τη περιοχή των  Αγίων Θεοδώρων και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε εξωτικά τοπία!!!

Ρεπορτάζ: Βασιλική Νικολάκου

Εικόνες: agioitheodoroi.com και Βασιλική Νικολάκου

Το άρθρο δημοσιεύεται στο vintage-com2.webnode.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button