ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Βαρβάκειο: Τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό της νεκρής γυναίκας – Μυστήριο με την ταυτότητά της

Τη διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε το τμήμα ανθρωποκτονιών –  Η ταυτότητα της 50χρονης παραμένει άγνωστη καθώς δεν βρέθηκαν προσωπικά της αντικείμενα

Τουλάχιστον πέντε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό είχε η 50χρονη γυναίκα που βρέθηκε νωρίτερα το πρωί νεκρή απέναντι από την πλατεία στη Βαρβάκειο αγορά. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας τοξικοεξαρτημένος την εντόπισε νεκρή γύρω στις 11:30 το πρωί και στη συνέχεια ενημέρωσε την δημοτική αστυνομία. Η δημοτική αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε την ασφάλεια και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που απέκλεισε την περιοχή.

Το σημείο που βρέθηκε η 50χρονη:

photo: protothema.gr

Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το άψυχο σώμα της γυναίκας καθώς επάνω της δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ανθρωποκτονιών το θύμα ήταν τοξικοεξαρτημένο.

Δείτε βίντεο με το ρεπορτάζ του MEGA:

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button