ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Συγκλονισμένοι οι γιατροί με το 8χρονο παιδί – Έμεινε για 5 ώρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του

Το 8χρονο παιδί τραυματίστηκε στο έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και έμεινε μόνο του για 5 ώρες – Μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στην Στρατονίκη Χαλκιδικής. Το παιδί υπεβλήθη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.

Η άτυχη μητέρα με τον 8χρονο γιο της / photo: protothema.gr

Συγκλονισμένοι οι γιατροί

Συγκλονισμένος ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, είπε στην ΕΡΤ ότι το αγοράκι βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του και ότι φέρει τραύματα στο χέρι και συγκεκριμένα στο δεξιό αντιβράχιο, όπου λείπει δέρμα και μυς, ενώ παρουσιάζει και διατομή του ωλένιου νεύρου. Ακόμη φέρει σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα.

Για 5 ώρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του ο 8χρονος

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA για τη δολοφονία στην Χαλκιδική, η 39χρονη ήταν αγκαλιά με τον 8χρονο γιο της στο παιδικό δωμάτιο, την ώρα που ο σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο και την πυροβόλησε.

Ο 36χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη γυναίκα του, η οποία τον απειλούσε ότι θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, δέχθηκε μία σφαίρα στην πλάτη -που εκτιμάται ότι ήταν η πρώτη βολή- και τρεις στο μπροστινό μέρος του σώματος της: στον δεξιό ώμο, στην αριστερή μασχάλη και στη δεξιά πλευρά του λαιμού.

Το σπίτι της τραγωδίας / photo: newsit.gr

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο παιδικό δωμάτιο, σε μία “λίμνη” αίματος. Μετά το φονικό ο 36χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε νεκρός σε ένα υπνοδωμάτιο, φορώντας μόνο το εσώρουχο του και έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του, αφού τοποθέτησε την καραμπίνα στο στόμα του και πάτησε τη σκανδάλη.

Ο 8χρονος έμεινε για 5 ώρες μόνος και ανήμπορος στο σπίτι με τους δύο νεκρούς γονείς του, και μέσα στα αίματα.

Μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 39χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψίανεκροτομή που πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, επιβεβαιωθηκαν τα ευρήματα της μακροσκοπικής εξέτασης που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στον τόπο του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνεγητική καραμπίνα του 36χρονου συζύγου της, ενώ ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο στόμα.

Η 39χρονη έφερε τραύματα από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. Ο θάνατος του θύματος φαίνεται πως ήταν μαρτυρικός καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδιωκε για να την αποτελειώσει μπροστά στο οκταχρονο παιδί τους και σε μια απελπισμένη προσπάθεια έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπο για να καλυφθεί.

Η γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά μετά τον τέταρτο πυροβολισμό. Μεταξύ άλλων υπέστη τρώση καρδιάς από τα σκάγια και είχε πολύ μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατος της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακικη κάκωση.

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται μεταξύ 3-6 το πρωί. Τέλος, προέκυψε ότι ο δράστης χρησιμοποίησε σκάγια διαμέτρου 6mm για να σκοτώσει με την καραμπίνα τη σύζυγό του το πρωί της Δευτέρας.

Με πληροφορίες από newsit.gr, protothema.gr – ERT – MEGA

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button