ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε ο θρυλικός παρουσιαστής τοκ σόου Τζέρι Σπρίνγκερ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Τζέρι Σπρίνγκερ, μετά από μάχη με τον καρκίνο

Την είδηση επιβεβαίωσε μια δήλωση της οικογένειάς σημειώνοντας ότι έφυγε “ειρηνικά” στο σπίτι του στο Σικάγο.

Πριν από μερικούς μήνες είχε διαγνωστεί με καρκίνο, με την υγεία του να χειροτερεύει αυτή την εβδομάδα.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Jene Galvin δήλωσε: “Η ικανότητα του Τζέρι να επικοινωνεί με τους ανθρώπους ήταν το επίκεντρο της επιτυχίας του σε ό,τι προσπαθούσε, είτε αυτό ήταν πολιτική, είτε ραδιοτηλεόραση, είτε απλά αστειευόταν με ανθρώπους στο δρόμο που ήθελαν μια φωτογραφία ή μια κουβέντα. Είναι αναντικατάστατος και η απώλειά του πονάει αφάνταστα, αλλά οι αναμνήσεις από την ευφυΐα, την καρδιά και το χιούμορ του θα συνεχίσουν να ζουν.

Πριν την τηλεοπτική του καριέρα ο Σπρίνγκερ ήταν πολιτικός, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος του Σινσιντάτι το 1977 και υπηρέτησε μία θητεία.

Στη συνέχεια ο Σπρίνγκερ έγινε παρουσιαστής ειδήσεων και σχολιαστής στο WLWT στην πόλη του Οχάιο, προτού αναλάβει έναν νέο ρόλο ως παρουσιαστής τοκ σόου το 1991, όταν ξεκίνησε την ομώνυμη σειρά του το 1991.

Το “The Jerry Springer Show” ξεκίνησε την πολυετή πορεία του το 1991 και, το 1998, στο απόγειο της δημοτικότητάς του, κέρδισε το “The Oprah Winfrey Show” σε τηλεθέαση, προσελκύοντας 12 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Είχε ένα ιδιαίτερα φανατικό κοινό καθώς οι καλεσμένοι που επέλεγε αρκετές φορές έμπλεκαν σε θρυλικούς καβγάδες.

Η εκπομπή σταμάτησε να προβάλλεται το 2018, αλλά στη συνέχεια ο Σπρίνγκερ δημιούργησε τη δικαστική εκπομπή του, “Judge Jerry”, η οποία “έτρεξε” για τρεις σεζόν.

πηγή: news247.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button