ΕΛΛΑΔΑ

Στέλιος Ρόκκος: Με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας

Πρόβλημα υγείας φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο αγαπημένος τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, καθώς πήγε στο νοσοκομείο της Λήμνου με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και χρειάστηκε η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα

Όπως αναφέρει το limnos100fm.gr, ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου σήμερα Σάββατο (14.1.2023) περίπου στις 06:30 το πρωί και οι γιατροί παρατήρησαν τα συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

O γνωστός τραγουδιστής ένιωσε ενοχλήσεις, οι οποίες εντάθηκαν τη νύχτα και έτσι μετέβη στο νοσοκομείο του νησιού, όπου κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει τον αδερφό του τον Ιούνιο του 2021 από ανακοπή καρδιάς, γεγονός που έκανε τον γνωστό τραγουδιστή να πάρει άμεσα στην απόφαση να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος, ανέβασε μια ανακοίνωση στο Facebook, όπου ενημερώνει για το πρόβλημα υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου , η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Με πληροφορίες από newsit.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button