ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

Ομαδικός βιασμός στο Ίλιον: «Το κάναμε για πλάκα, το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο» – Εικόνες από το σπίτι της φρίκης

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου αγοριού στο Ίλιον

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι-κολαστήριο στο Ίλιον η συμμορία των οχτώ 15χρονων βασάνιζαν και βίαζαν τον συμμαθητή τους.

Πρόκειται για μια ακατοίκητη μονοκατοικία, κοντά στη γειτονιά που μένουν οι ανήλικοι δράστες, η οποία κατά καιρούς φιλοξενεί παρέες νεαρών. Μέσα υπάρχει ένας καναπές στον οποίο οι 15χρονοι βασάνιζαν το ανυπεράσπιστο θύμα τους και διάσπαρτα αντικείμενα, από χειροπέδες μέχρι κράνη.

Το θύμα και άλλα τρία άτομα είναι μαθητές ΕΠΑΛ. Ένας από τους δράστες πηγαίνει σε γενικό λύκειο στο Ίλιον και οι υπόλοιποι είναι από σχολείο της Πετρούπολης.


Δείτε εικόνες μέσα από το σπίτι – κολαστήριο που βίαζαν τον 15χρονο

spiti_viasmos__2_
spiti_viasmos__3_
spiti_viasmos__1_

Η ομάδα των 8, για έναν ολόκληρο μήνα, κακοποιούσαν και βίαζαν τον συνομήλικο τους και μάλιστα, τραβούσαν σε βίντεο την κτηνωδία και τη διακινούσαν σε τρίτα πρόσωπα. Η υπόθεση κρίνεται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ως σοβαρή.

«Το κάναμε για πλάκα»

Τα οκτώ παιδιά, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του newsit.gr, όχι μόνο βίαζαν ομαδικά τον συνομήλικό τους, αλλά βιντεοσκοπούσαν και τον εφιάλτη του. Και το βίντεο το έχουν «μοιράσει» σε όλο το σχολείο, διαπομπεύοντας τον. Όταν συνελήφθησαν φέρονται μάλιστα να είπαν στους αστυνομικούς ότι «το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτε. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, βιαζόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην γειτονιά του. 

Σοκαρισμένοι ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πλησιάσουν με διακριτικό τρόπο το 15χρονο θύμα της υπόθεσης, ενώ ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι έχουν να κάνουν με ένα παιδί που πλέον η ψυχολογική του κατάσταση είναι άκρως διαταραγμένη και χρειάζεται σίγουρα προσοχή, βοήθεια και σεβασμό από όλους.

Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν την υπόθεση και, σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι ξέσπασαν σε κλάματα όταν αντίκρισαν τα βίντεο που βρήκαν στα κινητά των βιαστών.

Έξι συλλήψεις

Για την υπόθεση ομαδικού βιασμού, οι Αρχές το πρωί της περασμένης Τετάρτης (21.12.2022) προχώρησαν στη σύλληψη έξι ανηλίκων και έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ακόμα δύο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button