ΑΤΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ: «Για μένα είναι πεθαμένος»

Ξεσπά η μητέρα του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου – Τον ψάχνει και η αλβανική αστυνομία

Ανθρωποκυνηγητό για τον 45χρονο που αναζητείται μετά τις καταγγελίες δύο γυναικών για βιασμό και απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο. Πλέον, ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται στην Αλβανία.

Ειδικότερα, πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου επιβεβαιώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο άνδρας εισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας είπε πως, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, το Mega μεταδίδει ότι ο άνδρας μετέβη στο πατρικό του σπίτι στη γείτονα χώρα αλλά η έρευνα που έγινε εκεί απέβη άκαρπη.

Ξεσπά η μητέρα του

Ο «Σπάρτακ» όπως είναι γνωστός στο περιβάλλον του, έμενε με την μητέρα του στο Π. Φάληρο.

Σε δηλώσεις της η μητέρα του 45χρονου, έκανε λόγο για τον βίαιο χαρακτήρα του γιου της και όπως λέει για την ίδια είναι πεθαμένος… «Ήταν προβληματικός, θα με σκοτώσει.. Δεν τον θέλω. Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη και μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω».

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button