ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΑΘΛΗΤΙΚΑΣύλλογοι

Α.Σ Άγιοι Θεόδωροι: Προηγήθηκε αλλά δεν άντεξε – Ήττα με 2-1 από τον Τενεάτη

Στο γήπεδο των Αθικίων, στο ντέρμπι του 1ου ομίλου, ο Τενεάτης έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 των Αγίων Θεοδώρων.

Το ματς στα Αθίκια ήταν ντέρμπι με τα όλα του, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους γηπεδούχους να επιβεβαιώνουν τη δύναμη τους στις στημένες φάσεις.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός από δύο δυνατές ομάδες, που πρόσφεραν όμορφο θέαμα, με ευκαιρίες, μονομαχίες, πάθος και δύναμη. Στο ξεκίνημα, ο Τενεάτης απείλησε με Κατσίκα και Τσουμάνη και στη συνέχεια, ήταν η σειρά των Αγίων Θεοδώρων να γίνουν επικίνδυνοι και να φτάσουν τελικά στο γκολ στο 30’ με σκόρερ τον Βασίλα.

Ο Τενεάτης δεν μπόρεσε να αντιδράσει ως το φινάλε του ημιχρόνου, αλλά μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και μέσα σε λίγα λεπτά γύρισε τούμπα το ματς από δύο στημένες φάσεις. Στο 55’ ο Κατσίκας εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Διάσσινου και από κοντά ισοφάρισε. Στο 61’ ο Λέκκας εκτέλεσε το φάουλ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε κάπου στο τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Το προβάδισμα των γηπεδούχων, αποσυντόνισε τους Αγίους, που επηρεάστηκαν ψυχολογικά. Ο Τενεάτης έλεγξε τον ρυθμό και προσπάθησε για ένα ακόμη γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι με εξαίρεση μια ευκαιρία του Βασίλα, δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά με κάποιες στημένες φάσεις, αλλά ο δυνατός Τενεάτης του β’ μέρους, πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

ΤΕΝΕΑΤΗΣ: Ταμπάκου, Ποτήρης Ρ. (73’ Μαρινός), Ποτήρης Γ., Σενής, Τζαναβάρας Γ., Κριαράς (89’ Στέφης), Λέκκας, Παπαχρήστου, Τσουμάνης (89’ Οικονόμου Μ.), Γκουριώτης (82’ Σινάνι), Κατσίκας (89’ Τζαναβάρας Ε.)

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Διάσσινος, Καρβέλης (68’ Γκοτζιάς), Φάμπιο, Λεστάκης, Δρομπόνης, Τσόγκας, Βοϊδήλας, Μπαστούνης (64’ Ολαράσου), Ξύδης, Λημνιώτης, Βασίλας

Με πληροφορίες από stisentra.gr

Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button