ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Σώθηκε από βουτιά θανάτου από 9ο όροφο κτηρίου – Απίστευτες εικόνες

Ο 31χρονος έπεσε στο κενό, όμως κατέληξε στην οροφή μία μαύρης BWW, που ήταν σταθμευμένη κάτω από το πολυόροφο κτήριο – Στα βίντεο που τράβηξαν πολίτες φαίνεται ο άνδρας που ουρλιάζει από τον πόνο με τραύματα στο πάνω μέρος του σώματος

Από θαύμα έζησε άνδρας στο Νιου Τζέρσεϊ, που έκανε βουτιά – θανάτου από τον ένατο όροφο κτηρίου. Ο 31χρονος έπεσε στο κενό, όμως κατέληξε στην οροφή μία μαύρης BWW, που ήταν σταθμευμένη κάτω από το πολυόροφο κτήριο. Μία αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα όσα απίστευτα έγιναν, η οποία μάλιστα βρήκε την ψυχραιμία και κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό της αφότου όπως διευκρίνισε κάλεσε την Αστυνομία.

«Άκουσα ένα μεγάλο μπαμ και δεν πίστευα ότι ήταν ένας άνθρωπος στην αρχή. Το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου έσπασε μόλις έσκασε πάνω του. Τότε ο τύπος σηκώθηκε και άρχισε να ουρλιάζει. Το χέρι του ήταν όλο στριμμένο» είπε η Smith και συνέχισε: «Ήμουν σοκαρισμένη. Ήταν σαν να ήσουν σε ταινία».

Στα βίντεο που τράβηξαν πολίτες φαίνεται ο άνδρας που ουρλιάζει από τον πόνο με τραύματα στο πάνω μέρος του σώματος. Το βίντεο δείχνει επίσης μία μάσκα που κρέμεται, παρά το ότι έχει πέσει περίπου από 30 μέτρα ύψος.

Ο άνδρας, που πήδηξε από ένα ανοιχτό παράθυρο στον ένατο όροφο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση την Πέμπτη, δήλωσε η εκπρόσωπος της Τζέρσεϊ Σίτι, Κίμπερλι Γουάλας-Σκαλτσιόνε. Ο άνδρας δεν δούλευε μέσα στο κτίριο και δεν ήταν σαφές γιατί βρισκόταν εκεί, είπαν εργαζόμενοι και μάρτυρες. Αρνήθηκε να δώσει στους αστυνομικούς το όνομά του.

https://twitter.com/christinaabrii/status/1445831464839380996?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1445831464839380996%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.reader.gr%2Fdiethni%2F387892%2Fipa-sothike-apo-boytia-thanatoy-apo-9o-orofo-ktirioy-apisteytes-eikones
Εμφάνιση περισσότερων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button